En lösning för hela organisationen

Är du ansvarig för en koncern eller ett större företag och vill ha en komplett lösning för hela din organisation?

Vi är en av de största aktörerna inom hjärtstartare och HLR utbildningar i Sverige. Det gör att vi kan erbjuda rikstäckande ramavtal med företag och organisationer. Genom ett ramavtal ser vi till att hela din organisation har rätt kunskap och rätt hjärtstartare för att kunna rädda liv. 

 

Lifestation


Lifestation

Varje organisation är unik. Vi ser över de riskmoment som finns i din verksamhet. Tillsammans sätter vi upp utbildningsplaner för hela organisationen. Vi ser även till att kunskaperna repeteras genom kontinuerliga repetitionsutbildningar. Allt för att kunna agera snabbt vid ett befarat hjärtstopp.


hjärtsäker med hjärtstartare på plats

Med en hjärtstartare på plats tillsammans med personal som är utbildad i hjärt-lungräddning kan ni rädda liv. Vi förser er med hjärtstartare som antingen kan hyras eller köpas. Om ni väljer att hyra hjärstartare ingår även vårt supportavtal. Då ser vi till att ni får den service som behövs.


HLR instruktörer i hela landet

Med ett rikstäckande nät av HLR instruktörer kan vi utbilda hos er på plats. Alla våra instruktörer är certifierade av Svenska HLR Rådet. Det innebär att utbildningarna baseras på aktuell forskning för effektiv behandling av akut hjärtstopp. De allra flesta av våra instruktörer är dessutom yrkesverksamma inom sjukvård och räddningstjänst. Det gör att de har en djup kunskap samt erfarenhet inom området som de kommer att dela med sig av på utbildningarna. 

Under utbildningarna varvas teoretiska genomgångar med praktiska övningar med verklighetstrogna dockor och övningshjärtstartare.

Skicka din intresseanmälan idag så tar vi fram en lösning för dig och ditt företag


Fri rådgivning

Vi utgår från era förutsättningar och anpassar lösningen därefter. 

Medicinteknisk expertis

Vi är ett medicintekniskt bolag och ett av de största inom HLR utbildning och hjärtstartare.

Vi utbildar på plats hos er

Vi har HLR instruktörer över hela landet och kan ordna utbildningar där det passar er bäst.

Offertförfrågan

- svar samma dag

*
*
*
*