Euro Accident

”Efter att två av våra kollegor drabbats av hjärtstopp på mindre än ett år men överlevt tack vare snabba insatser tyckte jag att vi fått nog av varningar. Vi skaffade hjärtstartare till våra större kontor och utbildar all vår personal i hjärt-lungräddning”

Thomas Petersson, VD på Euro Accident

Du får svar inom 24 timmar

Fri rådgivning via telefon


En billig livförsäkring

HSB Bostadsrättsföreningwn Viggbygärdet

Vi är en bostadsrättsförening med 513 lägenheter samt uthyrningslokaler. Totalt vistas cirka 850 individer i vår närhet. Medelåldern är ganska hög.

Det gör det naturligt för oss att ha tillgång till hjärtstartare. Vi har en hjärtstartare på kontoret samt två i våra samlingslokaler. Hjärtstartarna är en billig livförsäkring som dessutom är enkla att använda.

Vi har även utbildat personal, styrelsen samt hållit kurser för våra boenden. Det känns tryggt att veta att vi kan agera ifall någon skulle drabbas. Vi fick snabb kontakt med Servicia Medical och insåg att det var en bra leverantör som även kunde tillhandahålla utbildning.

/Camilla Henricsson Bajas, HSB Brf Viggbygärdet i Täby

hjartstartare-bostadsrattsforening


lifepak-cr-plus-referenser

Två kollegor drabbades av hjärtstopp

Euro Accident

Efter att två arbetskamrater råkat ut för hjärtinfarkt och plötsligt hjärtstopp var vi överens om att alla anställda skulle genomgå HLR-utbildning och hjärtstartare införskaffas till våra arbetsplatser. Kurserna genomfördes med mycket professionell och engagerad kursledning. Med våra erfarenheter blev motivationen för kurserna och engagemanget under utbildning stor.

Vi jobbar nu vidare för att sprida kunnande om hjärtstopp och jobbar aktivt för fler hjärtstartare framför allt på idrottsanläggningar och idrottsplatser.

Vi på Euro Accident känner oss mycket nöjda och tacksamma över den nyvunna kunskapen. Det känns tryggt att veta att alla kollegor har HLR-utbildning”.

/Christer Söderberg, Euro Accident Health & Care Insurance AB, Danderyd


servicen var utomordentlig

I vår by Ubbhult med cirka 550 hushåll som delas itu av två kommuner och två län har vi upplevt problem med att räddningstjänsten inte hittat vid ett flertal tillfällen samt att det tar lång tid för ambulansen att komma.

Därför togs ett beslut i Ubbhults byalag att köpa in hjärtstartare och så många som möjligt i byn skulle genomgå HLR-utbildning. Vår investering i hjärtstartare och HLR utbildningar sponsrades av lokala företag och privatpersoner.

I byn finns det två stycken HLR-utbildare och idag är cirka 60 personer utbildade. Varje hjärtstartare i byn har en ”fadder” som ser till att de fungerar.

Servicen vi fick från Servicia Medical var utomordentlig. De var sakliga och kunniga inom HLR och mycket tillmötesgående jämfört med andra leverantörer vi var i kontakt med. Vi kan varmt rekommendera Servicia Medical AB!

/Mikael Werner, Ubbhults byalag

Save One Hjärtstartare Köpa


Lifepak CR Plus kan användas på alla

Du kan göra skillnad

Varje år drabbas 10 000 svenskar av hjärtstopp utanför sjukhus. Av dessa överlever endast cirka 500. Med behandling av hjärtstartare kan 7 av 10 räddas tillbaka till livet.

Genom att se till att er arbetsplats, bostadsområde eller din förening har en hjärtstartare bidrar ni till att fler kan överleva ett akut hjärtstopp. Allt för att ni ska kunna känna trygghet på jobbet, hemma eller på fritiden.


Referens SEB

“Jag vill bara tacka för en oerhört bra utbildning! Alla som var med instämmer och vi känner oss mycket tryggare i att kunna agera om något händer! Hjärtstartaren och skylt sitter nu på plats! ”

/Maria, Kapitalrådgivare på SEB Stockholm Syd

Referens Sthlm Ishockey

”Det kändes viktigt för oss att köpa in en hjärtstartare så att vi kan agera snabbt om någon skulle hända.”

/Bengt Nordin, Stockholms Ishockeyförbund, Stockholm.


Referens Sodexo

"Vi på Sodexo tackar för en mycket bra utbildning med praktiska övningar och en engagerad och entusiastisk lärare. Känns tryggt att ha en bra utbildning om olyckan skulle vara framme.”

Referens Telenor

"Jag skulle vilja tacka för utbildningen, den var kanonbra och Gabriel var riktigt kompetent och trevlig. Ingen dötid utan pang på med utbildningen. Ser fram emot fler utbildningar!"

/Fredrik Johrin på Telenor Sverige AB i Karlskoga


Ideellt

Referens Solvalla

 

Referens Sthlm Ishockey

 

Referens Svenska Kyrkan

Offentligt

Referens LU

 

Referens Trosa Kommun

 

Referens Lysekil

 

 

 

Privat

Referens Skanska

 

Referens HFG

 

Referens East Capital

 


Servicia Medical Hjärtstartare och HLR sedan 2006

Ett medicintekniskt företag.

Med rätt kunskap och expertis kan du känna dig trygg.

Rätt paket för dig

Våra rådgivare hjälper dig att ta fram en anpassad lösning.

Utbildningar på plats

Vi har ett rikstäckande nät av HLR Utbildare.