Hyr hjärtstartare idag

Hitta rätt hjärtstartare till dig för 269kr/mån

Vi vet att det årligen är omkring 10 000 människor som drabbas av hjärtstopp. Vi vet även att överlevnadssiffran vid hjärtstopp är skrämmande låga 6 procent. Med hjälp av en hjärtstartare kan du med relativt enkla medel vara med och påverka att denna siffra stiger.

Vi erbjuder i huvudsak två stycken hjärtstartare, Lifepak CR Plus och Lifepak CR2. Båda hjärtstartarna klarar av det som de ska, och de huvudsakliga skillnaderna är hållbarheten på batterier och elektroder, driftkostnaden och möjligheten till uppkoppling via WI-FI. Alla användare har olika behov, men i stora drag kan man säga att Lifepak CR2 är den defibrillatorn som anses vara bäst när det kommer till funktionalitet.

ReplySnabbt svar

AwardKonkurrenskraftiga priser

Box     Skräddarsydda lösningar

Läs mer om Lifepak CR 2

 • HLR-stöd och metronom: Ja
 • Display med instruktioner: Nej
 • Hållbarhet batterier/elektroder: 4 år
 • Separata vuxen- och barnelektroder: Nej, samma till både barn och vuxen
 • Garanti: 8 år
 • Vikt: 2 kg
 • Medelhög driftskostnad

Köpa hjärtstartare - Lifepak CR2

Läs mer om Lifepak CR Plus

 • HLR-stöd och metronom: Ja
 • Display med instruktioner: Nej
 • Hållbarhet batterier/elektroder: 2,5 år
 • Separata vuxen- och barnelektroder: Ja
 • Garanti: 8 år
 • Vikt: 2 kg
 • Hög driftskostnad

Köpa hjärtstartare - Lifepak CR Plus

Två hjärtstartare med den senaste tekniken för allas säkerhet

Livräddande teknologi måste få finnas där den kan göra mest nytta, dvs ute i samhället där folk rör sig, på kontor, restauranger, i bostadsrättsföreningar och även i våra hem. Den kritiska tiden inträffar från hjärtstoppet tills det att akutpersonal kommer till platsen. En viktig faktor blir då en Automatiserad extern defibrillator (AED), som är lätt att använda även för den som inte är professionell sjukvårdspersonal.

Båda våra hjärtstartare är användarvänliga och används av företag och privatpersoner i hela Europa. Den stora skillnaden mellan de två hjärtstartarna är elektrodernas hållbarhet, hur ofta batterierna måste bytas och hjärtstartarnas möjlighet att koppla upp sig till ett ett WI-FI. CR2 är den modernaste av de två modellerna, och är därför också den som har bäst optimerad batteriförbrukning och möjlighet att koppla upp till WI-FI. Möjligheten för hjärtstartaren att koppla upp sig till ett nätverk gör att Lifepak CR2 kan skicka en notis när det börjar bli dags att byta batterierna, vilket för många företag är en mycket uppskattad funktion då det i större organisationer kan bli rörigt kring vem som ansvarar för hjärtstartarens driftsäkerhet.

Christer Ulfbåge överlevde hjärtstopp

- Jag hade inte suttit här idag om inte Golfklubben hade haft en hjärtstartare. 

Christer Ulfbåge berättar om hur han föll ihop på golfbanan och vaknade upp på Karolinska 5 1/2 dag senare.

- Mitt hjärta stod still i 12 minuter ungefär säger läkarna. 

Hjärtstopp kan hända dig och mig, det kan hända våra barn och våra föräldrar. Det är inte tids- eller situationsbestämt. Varje år drabbas 10 000 tals människor av hjärtstopp. Christer är en av de lyckliga 6 % som överlevt. Vi vet att snabba insatser med HLR och hjärtstartare kan öka den siffran till så mycket som 70 %. Därför erbjuder vi dig att testa på hur det är att vara livräddare i 24 månader. Bli livräddare idag!

*Våra hjärtstartare kommer alltid uppstartade, testade och redo för användning.

Vi gör det enkelt för er att hyra hjärtstartare!

Skräddarsydda lösningar utefter dina önskemål

Genom att hyra en hjärtstartare ser du till att ni alltid är redo när ett hjärtstopp sker.

Trygghet när du hyr hjärtstartare

Vi garanterar att ni alltid får en fungerande hjärtstartare till ett fast pris. Självklart får ni nya elektroder när de räddat liv.

Uppdaterad Hjärtstartare

Kontinuerligt ser vi till att er hjärtstartare har de senaste uppdateringarna samt påminner när det är dags att byta elektroder och batterier.

HLR-utbildning med hjärtstartare

Få uppdateringar när det är dags att vidareutbilda.

VILKEN HYRCOMBO PASSAR ER?

Vi vill hjälpa dig och de i din närhet att bli livräddare. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop våra vanligaste kombinationer. Självklart mixar och matchar vi efter era behov.

Hör av er till oss och berätta hur era tankebanor går, ställ frågor till våra experter och få tips på hur andra har gjort. Vi hörs!