Lifepak CR2

Lifepak CR2

Unik feedback med HLR-Stöd


Lifepak CR2 – Framtidens hjärtstartare är här

Den innovativa, lättanvända och kompletta hjärtstartaren Lifepak CR2 är den senaste produkten från Physio Control. Lifepak CR2 är framtagen för att vara pålitlig och enkel att använda och är den enda defibrillatorn som under hjärt-lungräddning för analys av hjärtrytmen. Hjärtstartaren är utformad för att vara tillförlitlig och ge säkerhet för de personer som finns i dess närhet.


Alltid uppkopplad och redo

Alltid uppkopplad och redo

Tack vare att Lifepak CR2kan anslutas till LIFELINKcentral™ AED Program Manager så kan driften av varje enhet övervakas. Skulle något vara fel skickas en varning till din smartphone via mobilnätet eller wifi. Hjärtstartaren skickar automatiska meddelanden  varje gång funktionalitet har testats och gett ett positivt resultat. På så vis kan du alltid vara säker på att din Lifepak CR2 är redo att användas.


En användarvänlig hjärtstartare

Med Lifepak CR2 får du en av de mest användarvänliga hjärtstartarna som finns på marknaden. Den har hela 8 års garanti och ett batteri som räcker upp till 4 år. Du kan dessutom välja om du vill ha den som hel- eller halvautomatisk.

Användningen av andra hjärtstartare kan vara komplex och kräva flertalet förberedande steg samt uppladdning med bortfall av hjärtrytmanalys, medan Lifepak CR2 är enkel och trygg att använda. Med en enkel design och tydliga röstinstruktioner guidas användaren genom livräddningsprocessen.

Lifepak CR2 - En bättre hjärtstartare

En bättre hjärtstartare

Som första hjärtstartare kan LP CR2 genomföra analys av hjärtrytmen medan HLR utförs, vilket minskar uppehållen i HLR. Något som är mycket väsentligt enligt senaste HLR-riktlinjer. Detta minskar avsevärt pauserna under bröstkompressionerna och eliminerar onödiga väntetider. När tiden man kan lägga på HLR blir längre ökar även blodcirkulationen i kroppen vilket ger bättre chanser för överlevnad.

Om en defibrillering är nödvändig kommer enheten se till att defibrillering genomförs, helt utan att användaren är ansvarig för att bedöma vilken energinivå som behövs. Lifepak CR2 klassas som marknadens mest tillförlitliga hjärtstartare.


Lifepak CR2 - Lättanvänd med snabb förberedelse

Lifepak CR2 möjliggör en mycket snabb defibrillering när så är nödvändigt. Även oerfarna användare kan snabbt börja rädda liv genom att göra följande två, förberedande steg:

1. Öppna defibrillatorns lock och exponera patientens bröstkorg.
2. Dra i det röda handtaget och placera elektroderna enligt anvisningarna.

 

Lifepak CR2 innehåller allt du behöver:

  • Automatisk drift- och felsökning
  • Flera språk förinprogrammerade
  • Enheten är enkel och tydlig vilket höjer kvalitén på HLR
  • Lågt underhållsbehov
  • Elektroder och batteri som håller i upp till 4 år
  • Hjärtstartaren identifierar bakgrundsljud och justerar volymen automatiskt
  • Finns både som hel- och halvautomatisk
  • Snabbaste defibrilleringen: <7 sekunder att ladda upp.
  • Damm- och stänksäker (IP55)
  • 8 års garanti

Lifepak CR2 - Lättanvänd med snabb förberedelse

Bli en hjärtsäker zon

Vi vägleder våra kunder för att uppnå och upprätthålla kraven i Hjärtsäker zon. 

Tryggt köp eller hyra

Upp till 8 års garanti. Välj till supportavtal för endast 39 kr/mån.