Om Servicia Medical

- vi jobbar med livräddande teknologi och utbildning

Hjärtstartare måste få finnas där den kan göra mest nytta, dvs ute i samhället där folk rör sig, på kontor, restauranger, i bostadsrättsföreningar och även i våra hem eftersom hjärtstopp är en av Sveriges vanligaste dödsorsaker och kan drabba vem som helst när som helst. Det brukar heta att 180 sekunder är skillnaden mellan liv och död vid plötsligt hjärtstopp. Med en fungerande hjärtstartare och utbildning i hjärt- lungräddning kan du göra en hjälteinsats. Vi på Servicia Medical vill hjälpa dig och de i din närhet att bli livräddare.

Servicia Medical har funnits sedan 2006. Vår ambition är att genom vårt arbete se till att fler som drabbas av hjärtstopp kan räddas. Idag har vi huvudkontor i Stockholm samtidigt som du genom vårt rikstäckande partnernätverk kan köpa hjärtstartare vart än du bor i Sverige.  Du hittar även våra HLR-instruktörer utspridda över hela landet, allt för att förenkla för er. Vi vet också att våra återförsäljare gärna kommer ut till er och utbildar på plats så tveka inte att höra av er till oss med frågor kring hur ni blir en hjärtsäker zon, kring utbildningar och allmänna frågor kring hur ni kan bli livräddare i vardagen.

 

Nortech Life teambild

Paulus Wallentin
Försäljning
010-4989815
paulus.wallentin@servicia.se

Annie Carlsson
Försäljning
010-4989817
annie.carlsson@servicia.se

Maud Borg
Administratör
010-4989814
maud.borg@servicia.se

Artikel med Karl

Prenumerera på liv

I novembernumret av magasinet Kick-Off intervjuas Karl om hjärtstopp och hur Servicia Medical jobbar med att öka medvetenheten kring hjärtstopp och utbildning i hur du agerar med såväl hjärtstartare och hjärt- och lung räddning (HLR). Att hyra en hjärtstartare är som att prenumera på liv, som en kund uttryckte det, säger Karl. Det är en bra beskrivning på hur vi alla kan göra en insats i vardagen.

>>Läs hela artikeln med Servicia Medicals VD Karl Frostensson här.

*Kick-off är är magasinet för dig som arbetar med att köpa in, planera eller boka konferenser och möten. Som opartisk aktör ska Kick-Off ge både inspiration och lust, men också engagera, granska och beröra branschens aktörer på ett objektivt sätt.

Kontakta oss redan idag

Gasell 2015

Gasell 2014

Gasell 2013

Superföretag Servicia