Euro Accident

”Efter att två av våra kollegor drabbats av hjärtstopp på mindre än ett år men överlevt tack vare snabba insatser tyckte jag att vi fått nog av varningar. Vi skaffade hjärtstartare till våra större kontor och utbildar all vår personal i hjärt-lungräddning”

Thomas Petersson, VD på Euro Accident

ReplySnabbt svar

AwardExpertis sedan 2006

BoxPaket för dina behov


Utbildning på hjärtstartare

- Lär dig agera snabbt

Att både skaffa hjärtstartare och utbilda sig regelbundet gör att du kan agera snabbt ifall någon plötsligt drabbas av hjärtstopp. Det finns flera olika kurser och hjärtstartare att välja mellan.

Det finns t ex en kurs enbart i HLR (hjärt lungräddning), tillägg med hjärtstartare eller även med första hjälpen. Vi har även duktiga utbildare i t ex första hjälpen med inriktning på elskador. Kontakta oss så hjälper vi er att få en kostnadsfri offert på ett paket som passar just era behov. 

Hjärtstartare pris


HLR utbildning

Hjärtstartarutbildning 

- Vi kommer till er! 

Med certifierade utbildare över hela landet utför vi utbildningen på plats. Under utbildningen i hjärt-lungräddning med hjärtstartare får du förutom HLR även lära dig hur du agerar vid luftvägstopp. HLR utbildningen har nära koppling till verkliga scenarion.

Du övar på verklighetstrogna dockor och med särskilda övningshjärtstartare. Vi går även igenom vad som gäller för den modell av hjärtstartare som du väljer och var det kan vara lämpligt att placera hjärtstartaren. Efter kursen erhåller deltagarna ett kursbevis från HLR Rådet.


Bli en Hjärtsäker zon

-Vi hjärtsäkrar Sverige

Hjärt-Lungfondens kampanj Hjärtsäkra Sverige har som mål att öka överlevnaden i hjärtstopp genom fler Hjärtsäkra Zoner i samhället. Servicia Medical är godkända av Hjärt- Lungfonden för att certifiera arbetsplatser som Hjärtsäkra Zoner.

För att bli en Hjärtsäker Zon krävs bl a att det finns en godkänd hjärtstartare till hands, exempelvis Lifepak CRplus eller Lifepak CR 2. Hjärtstartaren ska även finnas registrerad i Hjärtstartarregistret (.se), vilket på så sätt gör den sökbar bl a med appen "Rädda Hjärtat" (gratis för både iPhone och Android). Personalen ska även vara utbildad i HLR.

Hjärtsäker zon


Anpassade lösningar

Våra rådgivare tar fram en lösning utifrån dina behov.

Medicinteknisk expertis

Vi utför även service på medicinsk apparatur.

Minst 7 års garanti

När du skaffar en hjärtstartare via oss ingår alltid minst 7 års garanti.