Sveriges Pensionärsförbund hjärtstartare

AVTALSPRISER PÅ HJÄRTSTARTARE
De förmånliga villkoren i avtalet mellan Servicia Medical och SPF Seniorerna gäller för köp eller hyra av hjärtstartarna Lifepak CR2 och Lifepak CR Plus samt för kurser i hjärt-lungräddning och första hjälpen.

Ange medlemskoden "spf" när ni begär en offert.

SPF Sveriges Pensionärsförbund

SPF Seniorerna erbjuder nu sina medlemmar möjligheten att hyra eller köpa hjärtstartare till rabatterade priser genom Servicia Medical, som också ger skräddarsydda utbildningar i hjärt-lungräddning (HLR) till förmånliga priser.


Hjärtstopp och hjärtstartare

Varje år drabbas ungefär 10 000 människor i Sverige av plötsligt hjärtstopp, men bara 500 överlever. Genom snabba insatser med hjärtstartare och hjärt-lungräddning minskar risken att dö med 10% för varje minut som går, därför är det avgörande att ha tillgång till en hjärtstartare, och utbildade personer i hjärt- lungräddning. Nu kan Servicia Medical göra din arbetsplats eller lokal till en hjärtsäker zon.


SPF - Lifepak CR2

Enkla att använda

Lifepak CR2 har ett HLR-stöd (hjärt-lungräddningsstöd). Det betyder att den, via talade instruktioner och bilder leder dig igenom den hjärt- lungräddande insatsen. Lifepak CR2 analyserar dessutom EKG-rytmen för att själv kunna avgöra om en elchock skall ges under pågående bröstkompressioner. Lifepak CR2 utför självtester och signalerar status via WiFi eller 3G (mobilnät) för att visa att den alltid är redo.

 


Lifepak CR Plus är en lätthanterlig hjärtstartare som är enkel att använda. Lifepak CR Plus är ett billigare och prisvärt alternativ. Lifepak CR Plus utför löpande självtester för att säkerställa och visa att den alltid är redo.

SPF - Lifepak CR Plus


Hyra eller köpa hjärtstartare

Till en låg månatlig kostnad ingår också support när man hyr en hjärtstartare. Då vet man också att det alltid finns en uppdaterad hjärtstartare på plats. Efter 3 år kan man antingen välja att fortsätta hyra den man har, eller uppgradera om det har kommit någon ny modell.

 

Kurser i HLR

Medlemmarna i SPF Seniorerna har möjlighet att boka utbildningar i hjärt-lungräddning till ett rabatterat pris. Med vårt nätverk av instruktörer håller vi kurser i hjärt-lungräddning var som helst i Sverige. Våra instruktörer är utbildade och jobbar efter riktlinjerna från Svenska Rådet för hjärt- lungräddning. Flera av våra instruktörer jobbar dessutom inom vård- och räddningstjänst.

Följande utbildningar är del av detta erbjudande:

 • Hjärt- lungräddning med hjärtstartare (ca 2h, för max 12 personer per grupp)
 • Hjärt- lungräddning med hjärtstartare samt Första hjälpen (ca 3,5h, för max 12 personer per grupp)

En lösning för er

Kontakta oss på Servicia Medical och beskriv era behov, så kan vi sätta ihop ett paket som passar just er. Ibland kan det räcka med att man köper eller hyr en hjärtstartare, ibland kan man behöva fler. Ska hjärtstartaren sitta utomhus kan man behöva ett larmat skåp med värme. Vi kan svara på alla era frågor, så kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert.

Maila på info@servicia.se eller ring oss på 010-498 98 00 och uppge din rabattkod.


Ring oss: 010-498 98 00

Fråga oss och lär dig mer på

Gasell vinnare 2015 Hjärtstartare-superföretag


Skicka din offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert.

  Namn
  Företag
  E-post
  Telefonnummer
  Ort
  Välj produkt
  Jag vill få erbjudande och information om hjärtstartare och HLR utbildning