Servicia Medical växer! Är du vår nya kollega?

Vi söker utbildningsansvarig för HLR, Första hjälpen, D-HLR. Utbildar du idag i något av dessa? Vill vara med på en tillväxtresa? Läs mer nedan!

Vi behöver stärka upp vår utbildningsadministration ytterligare och söker dig som både trivs med många kundkontakter och som är duktig på planering. Du ska kunna hantera hela kedjan, från offert till planering och koordinering av kundens utbildning. Du blir en viktig kugge i vårt utbildningsteam. Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering och administration. Det är en extra merit om du har erfarenhet från utbildningskoordinering inom sjukvården eller från liknande sammanhang. Tjänsten är på heltid med ca 50% offerera, planering, försäljning. Övrig del är att utbilda på plats hos kunder.

Vem är du som person?

Vi vill att du ska vara engagerad och driven och kunna ta ett helhetsansvar med kunden i fokus. Du behöver också vara noggrann och kunna jobba systematiskt. Att vara på plats hos kunderna kräver lite extra servicekänsl. Förmåga att vara pedagogisk och tydlig. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till: paulus.wallentin@servicia.se. Vi kommer att utvärdera ansökningarna löpande, så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Paulus Wallentin för ytterligare information på 010-498 98 15.

Om oss

Nordic Servicia Medical AB har funnits sedan 2006. Idag har vi huvudkontor i Stockholm, vi är en av Sveriges största återförsäljare och uthyrare av hjärtstartare. Varje år utbildar vi ett stort antal kunder i HLR och första hjälpen, vi genomför också ett instruktörsutbildningar inom HLR-rådets olika utbildningsprogram. Vi erbjuder kvalitetsprodukter såsom hjärtstartare med tillbehör, utbildningar av hög kvalitet och säljer även dockor och utbildningsmaterial till andra utbildare på marknaden. Våra kunder finns inom allt från myndigheter och företag till föreningar och privatpersoner