Servicia Medical till finaldagarna av Serendipity Challenge 2016

Vi är glada att meddela att vi har gått vidare till finaldagarna av Serendipity Challenge 2016, den 4-6 juli i Almedalen, Visby Gotland. Vi är ett av 24 bolag som tävlar om att bli årets vinnare – ”Årets startupbolag” eller ”Årets tillväxtbolag”.

Under tävlingen kommer vi under måndag 4 juli och tisdag 5 juli att ställa ut i centrala Visby, i samma arena där seminarier också kommer hållas. Utställningen kommer att vara öppen för alla Almedalsbesökare, inbjudna politiker, media med flera.

– Vi ser fram emot finaldagarna och kommer ha representanter på plats som kan visa upp våra produkter och berätta mer om vårt arbete, säger Mikael Roupé, VD för Servicia Medical.

Sju slutfinalister

Finalist Serendipity Challenge 2016I samband med seminarierna på temat “Från Startup till Miljardbolag” tisdagen den 5 juli klockan 13.00, kommer sju slutfinalister att tillkännages på den stora scenen ovanför utställningsområdet.

I finalomgången kommer de sju bolagen att hålla en presentation inför publik och jury. Presentationen får vara högst 7 minuter och följs av 8 minuter med frågor från jurygruppen.

Vi har möjlighet att vinna publikens pris samt industripriset, vilket innefattar en plats på resan till Silicon Valley tillsammans med vinnardelegationen under hösten 2016.

Prisutdelningen äger rum på stora scenen klockan 17.15 den 5 juli.

Hoppas vi ses där!