Lifestation

En komplett livräddningsstation.

Från ett första hjälpen kit som du kan ha i handväskan, träningsväskan eller med ut på äventyr, till vår största modell Giant, en container som fungerar som en flyttbar fullständig första hjälpen station perfekt vid större events och festivaler.

Första hjälpen kit är tänkt att fungera som kompletterande produkter när olyckan är framme. Vi önskar alla att det inte ska ske men om, eller när det sker så kan vi alla bli hjältar i vardagen om vi har rätt utrustning. Vi vet att det handlar om sekunder vid ett hjärtstopp, sekunder som gör skillnaden mellan liv och död.

Det är inte alla olyckliga tillfällen som kräver en hjärtstartare, ibland sker andra typer av olyckor så som skärsår, skadlig vätska i ögonen, brandskador eller helt enkelt vanliga företeelser som kräver plåster, gasbinda eller sårtvätt. Det är i dessa tillfällen som vi vill komplettera serien med möjliga första hjälpen medel genom att introducera Lifestation och framförallt första hjälpen väskor som är lika enkla att montera synliga på väggen som att lyfta ner och ta med sig till olycksplatsen. Du väljer själv relevant innehåll och beställer enkelt när ett fack i lådan är använt. Skapa din egen Lifestation efter just ert behov.

Lifestation
First Aid Giant

FÖRSTA HJÄLPEN LÅDOR 

Våra första hjälpen lådor att hänga upp på väggen. Häri finner du fack med de nödvändigaste produkterna för att kunna agera snabbt vid en olycka. Du finner viktigt innehåll som ögondusch, brandgelé, kirurgtejp, plåster, sterila kompresser, blodstoppare, sax och desinfektionsservetter. Du väljer mellan basic, plus och XLPlus, allt beroende på ditt användningsområde och plats efter de risker som finns på just din arbetsplats. 

Väskorna är snygga på väggen och samtidigt gjorda så att du lätt kan bära med dig väskan till olycksplatsen. På så sätt finns din första hjälpen väskan alltid på plats och är redo att användas. 

Lifestation olika modeller
First Aid Kit
Lifestation industry
First Aid Basic

First Aid XL Plus

Vår mest utrustade väska med väl utvalt sortiment från Akla som försett Sverige med första hjälpen material i över 90 år. 

 

First Aid XL

Pris: 1.995 kr

First Aid Plus

Denna mellanstorlek på väska passar i skolmiljöer och mindre enklare fabriker men också restauranger och medelstora kontor. 

 

First Aid XL Plus

Pris: 1.695 kr

First Aid Basic

Här får du det mest nödvändiga för att hantera vardagsolyckor. Passar för mindre kontor och föreningar.  

 

First Aid Basic

Pris: 1.495 kr

 

VILKET FÖRSTA HJÄLPEN KIT PASSAR DIG?

Våra väskor passar lika bra för privatpersoner som företag, föreningar och allmänna platser. Behöver du hjälp med att välja ut en passande väska eller första hjälpenprodukter långsiktigt eller till en kortare period eller event kontakt oss så guidar våra experter er.