Vi har försett över 1500 företag med hjärtstartare

Servicia Medical har funnits sedan 2006. Sedan starten har vi utbildat över 15 000 personer i hjärt-lungräddning (HLR) och försett över 1500 företag med hjärtstartare. 2013,  2014 och 2015 utsågs vi av Dagens Industri till Gasellföretag och av Veckans Affärer till ett av Sveriges superföretag. Vår ambition är att genom vårt arbete se till att fler som drabbas av hjärtstopp kan räddas.

Vi har huvudkontor i Täby, norr om Stockholm, samt ett lokalkontor i Malmö. Våra HLR instruktörer finns utspridda över hela landet och utbildar på plats. Servicia Medical utför även service på medicinsk utrustning vilket innebär att vi även har tekniska kunskaper i hur en hjärtstartare fungerar.

Servicia Medical Mattias


Hlr Kurs

Livsviktig kunskap

Målet med våra utbildningar är att utbilda så nära verkligheten som möjligt. De flesta av våra utbildare har även praktisk erfarenhet från akutsjukvård, ambulans eller sjöräddning. Efter kursen ska du snabbt kunna agera vid ett plötsligt hjärtstopp. Alla våra instruktörer följer HLR Rådets riktlinjer för hur man ska utbilda i HLR. Efter utbildningen får du ett utbildningsbevis från Svenska HLR Rådet.


Kunskap räddar liv - skicka in din förfrågan redan idag

Med ett rikstäckande nätverk av HLR instruktörer kan vi utbilda på plats hos dig.

Välj rätt hjärtstartare

Kontakta oss så hjälper våra rådgivare dig att välja rätt.

Ett tryggare val

Med fullt supportavtal och minst 7 års garanti är du i trygga händer.

Hjälp till att rädda liv

Med kunskap i HLR och en hjärtstartare kan du också rädda liv.