Zoll

Bli återförsäljare

  • Bidra till att fler överlever hjärtstopp.
  • Fullt stöd och support från oss.
  • Vi söker nu fler utbildade HLR instruktörer som vi kan samarbeta med.

AwardUtsedda till Gasell 2015

BoxFull support


Var med och hjärtsäkra Sverige

- Bli vår nya återförsäljare

Vill du bidra till att fler överlever en av de vanligaste dödsorsakerna? Vi söker nu efter återförsäljare som vill se till att fler överlever ett hjärtstopp. Det sker genom ökad kunskap i HLR och att fler hjärtstartare placeras ut i samhället.

Vi har hjälpt över 1500 företag att bli hjärtsäkra.  Intresset växer bland alltfler organisationer, företag och privatpersoner

Hyra Hjärtstartare ingår


Hyra Hjärtstartare Paket

Så här går det till

Som återförsäljare marknadsför du två populära hjärtstartare, Zoll AED Plus och Saver One.

ZOLL AED Plus är en av de mest sålda hjärtstartarna i världen och en av de mest sålda i Sverige. Det är ett amerikanskt märke som har funnits länge på marknaden och borgar för hög kvalité.

Saver One är en av marknadens mest prisvärda hjärtstartare. Ett bra alternativ för dem som vill ha en enklare hjärtstartare.

Som återförsäljare har du fullt stöd från oss. Vi förser dig med material och bilder på våra produkter. Du behöver inte hålla något eget lager utan beställer först när du har fått en beställning av din kund. Kunden kan välja att antingen hyra eller köpa hjärtstartare.

Vi har också flera andra tillbehör såsom larmade skåp, övningsdockor och övningshjärtstartare.


Så lyckas du som återförsäljare

Som återförsäljare tror vi att det är viktigt att du i grunden har ett intresse för hälsa och sjukvård.Idag arbetar du kanske inom sjukvården eller räddningstjänsten och har därigenom erfarenhet från HLR och hjärtstartare. Eller så marknadsför du säkerhetsprodukter idag och vill utöka ditt erbjudande.

Oavsett vad, så kan vi erbjuda dig ett livsviktigt jobb, med goda möjligheter och med fullt stöd från oss.

Servicia Medical Mattias


"Samarbetet fungerar utmärkt"

Vi på Räddningsskolan i Skövde AB tycker samarbetet med Servicia Medical fungerar utmärkt. Vi har fått en bra utbildning på de olika modellerna av hjärtstartare och känner att vi får den support vi behöver. Bokning och koordineringen av utbildningarna fungerar också bra. Jag får en bekräftelse på var och när den ska hållas sedan rapporterar jag tillbaka när allt är klart.

Björn Fahlén på Räddningsskolan i Skövde

bli -återförsäljare -hjärtstartare


Vi söker hlr-instruktörer

Vi söker personer som är intresserade av att utbilda andra människor och grupper i HLR med hjärtstartare. Arbete sker vid behov under dagtid efter kundens önskemål.

 

vem är du?

För att söka tjänsten ska du vara utbildad instruktör enligt Svenska HLR rådets riktlinjer och har praktiskt erfarenhet inom området. Tjänsten kräver att du åtminstone är utbildad i Vuxen HLR med hjärtstartare.

Kontakta oss om du är intresserad av ett socialt och viktigt arbete.

Hlr Utbildning Instruktör


Skicka din intresseanmälan

 

Gör sverige hjärtsäkert

10 000 drabbas varje år av akut hjärtstopp i Sverige. Som återförsäljare bidrar du till att fler liv kan räddas.

väx tillsammans med oss

Servicia Medical utsågs redan 2013 till ett av Sveriges snabbast växande bolag och har fått utmärkelsen Gasellföretag av Dagens Industri 2013, 2014 och 2015.

Vi kontaktar dig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

 

Skicka din offertförfrågan

*
*
*
*